Estàs a : Inici » Zona Gourmet » Restaurants » Masia del Pla
Restaurant Masia del Pla
Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla Restaurant Masia del Pla

Masia del Pla

Descripció:

Masía d’ estil català a Pla de Santa Maria (Alt Camp) , que ha sofert diverses ampliacions i reformes al llarg de la seva història.

 

Disposa de diferents sales, ideals per a qualsevol tipus d’ àpat, celebracions especials, tot tipus de banquets, congresos i convencions d’ empreses.

 

Els amplis menjadors es combinen amb espais privats acollidors pels àpats més relaxats, tot això servit per un ampli equip interessat a fer agradable la vostra estada i que no oblida en cap moment la qualitat del menjar servit a taula per fruir d’una de les cuines més reconegudes a la comarca de l’ Alt Camp.

 

En un ambient acollidor i molt familiar, al Restaurant Masia del Pla oferim una cuina elaborada amb productes de temporada.

 

La nostra cuina, dins de la tradició de la cuina catalana, es permet certes llicències combinant productes autòctons de la nostra terra amb altres ingredients.

 

Una de les nostres especialitats en Temporada (de Novembre a Març) és la Calçotada. Calçots escalivats amb el foc de les radoltes i la carn cuita a la brasa.

 

En definitiva, un local ideal per a celebrar els seus àpats o reunions i que val la pena visitar.

 

 

Més informació : Web de Masia del Pla 

 

 

 

 

 

 

Direccion:

Carretera de Valls c-37 Km 19 Pla de Santa Maria (El) (Tarragona)

Telèfon:

977 630 511

Email:

info@masiadelpla.com

CONTINGUT RELACIONAT
TerritoriAlt Camp