Estàs a : Inici » Zona Gourmet » Restaurants » Cal Fuster
Restaurant Cal Fuster
Cal Fuster Cal Fuster Cal Fuster Cal Fuster Cal Fuster Cal Fuster Cal Fuster Cal Fuster Cal Fuster Restaurant Cal Fuster

Cal Fuster

Descripció:

La cuina d'en Marcel es basa en el producte de proximitat i en la revisió i actualització de la cuina tradicional catalana, combinant tècniques tradicionals i modernes. Sempre que li és possible, adquireix els aliments dels productors i proveïdors propers que millor treballen.

 

Aquesta aposta per la proximitat i pel producte de temporada té com a base oferir la millor matèria prima per a elaborar una cuina d'arrel berguedana re-formulada de manera personal. Però representa també un compromís i una aposta per l'agricultura i ramaderia de la zona.

 

És per això que la carta i els menús de degustació estan en constant canvi i evolució, en consonància amb la terra i les estacions: Xai, vedella, caça, formatges i embotits, hortalisses de la zona...i sobretot els bolets silvestres, producte insígnia de la comarca, que marquen el seu receptari cada tardor. Ocasionalment, també els fruits del seu propi hort.

La fragància d'herbes aromàtiques que desprenen els plats - ja sigui romaní, farigola o teix - han estat collits aquí mateix.

 

 

 

Web de Cal Fuster

 

 

 

 

Direccion:

Cal Fuster s/n Serrateix (Barcelona)

Telèfon:

938 204 911

Email:

info@hostalcalfuster.com

CONTINGUT RELACIONAT
AllotjamentCal Fuster
TerritoriBerguedà