Estàs a : Inici » Empreses » El Rosal
El Rosal
El Rosal

El Rosal

Descripció:

El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la seva fórmula, guardada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat. 

 

Lluís Serra, fill del fundador, continua la tasca fins el 2001, any que decideix tancar l’obrador per causa de la seva jubilació. 

 

L’any 2003 l’Associació Alba tanca un acord amb l’hereu per recuperar la fórmula i el procés i rellançar la marca i el producte des d‘un nou obrador que dóna feina a gent amb discapacitat.

 

El 2010 es renova completament la marca, la imatge, el packaging i es potencia la comercialització.

 

El 2013, gràcies a un projecte de micromecenatge a través de la plataforma de Verkami i l'emissió de títols participatius, es recullen els diners necessaris per a realitzar el trasllat i ampliació de l'obrador a un nou espai. S'inicia d'aquesta manera un pla de creixement de l'obrador a nivell comercial i de producció que ha de finalitzar el 2018.

 

Actualment el Rosal és una empresa d'economia social que ven les seves galetes al territori català i també en alguns punts de l'Estat Espanyol. Puntualment s'han realitzat exportacions a Alemanya, Finlàndia o Rússia.

 

 

Més informació : 

Web de l' Associació Alba

 

 

 

 

 

Direcció:

Av/ Onze de Setembre s/n Tàrrega (Lleida)

Responsabilitats Socials:
  • Connotacions Socials
  • Implicació amb el Territori
  • Artesanal
  • Tradició
  • Natural
  • Respecta el Medi Ambient
contacta
CONTINGUT RELACIONAT
TerritoriUrgell