Estàs a : Inici » Empreses » Cal Cabo Celler
Cal Cabo Celler
Cal Cabo Celler

Cal Cabo Celler

Descripció:

Cal Cabo és un celler molt petit i familiar que elabora vins emparats sota la DO Costers de Segre ( sub-zona Valls del Riu Corb ).

 

Rosa Maria Bisa Felip és la responsable d'aquest projecte engegat el 2009, sent el 2010 el primer any que va embotellar i posar a la venda els primers vins. Ja el seu pare havia elaborat vi amb el fruit de les vinyes de la família.

 

El celler està situat a Sant Martí de Maldà, localitat que forma part del terme municipal Sant Martí de Riucorb i inscrita dins la Ruta del Cister, es tracta d'un recorregut que segueix el traç dels monestirs cistercencs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges, ubicats a les comarques de l'Alt Camp, Conca de Barberà i Urgell, respectivament.

 

El riu Corb que envolta les tretze hectarees  de vinya dona unes caràcteristiques especials a la terra i aquestes es transmeten al vi, fent-lo únic i especial.

 

A Cal Cabo produeixen els seus vins a petita escala, fent una producció d'unes cinc mil ampolles anuals.

 

Treballen amb les varietats negres syrah, merlot, cabernet sauvignon i ull de llebre, de les quals obtenen tres vins: Curvus (en honor al Riu Corb), que és un vi negre, i el rosat i negre batejats amb el nom 1/11 o Un Onzè, en record a l'aportació de fruits que antigament els habitants de la vall havien de fer al seu senyor feudal. El celler vol homenatjar així la gent de la qual han heretat la passió pel vi.

 

Durant la visita al celler, concertada prèviament, es poden visitar les vinyes, degustar els seus productes en una petita sala de tast o fins i tot realitzar maridatges.

 

  

Més informació : Web de Cal Cabo Celler

 

 

Direcció:

Carrer del Castell, 30 Sant Martí de Maldà (Lleida)

Responsabilitats Socials:
  • Implicació amb el Territori
  • Artesanal
  • Tradició
  • Natural
  • Respecta el Medi Ambient
contacta
CONTINGUT RELACIONAT