Estàs a : Inici » Empreses » Vives Ambròs
Vives Ambròs
Vives Ambròs Vives Ambròs Vives Ambròs Vives Ambròs Vives Ambròs Vives Ambròs

Vives Ambròs

Descripció:

Després de dècades dedicades a la producció de vins, generació rere generació, l'especialització i la modernització de les seves instal•lacions han estat la tònica que ha portat a l'obtenció d'un producte de qualitat contrastada.

 

L'experiència acumulada desemboca en un producte on els majors secrets són, l'acurat procés de selecció de vins de gran qualitat, l'òptima elaboració i el temps de criança adient per donar a cada varietat de cava un bouquet fi, delicat i amb personalitat. 

 

El clarificat de les botelles en pupitre i el posterior degorjat manual, asseguren una perfecta nitidesa a cadascuna d'elles. La presentació del producte des del lacrat artesanal, fins la numeració de les botelles, demostren una acurada elaboració.

 

El tracte personalitzat en l'elaboració es manté també en la distribució, on a més de l'atenció personalitzada a la cava, el client el pot rebre també a domicili, essent aquest tracte humà, el que apropa més el cava als gustos dels seus clients.

 

L'arrelament a la terra esdevé de vital importància i a l'hora un símbol d'identitat. La col•lecció de plaques dedicada als racons de Montferri, on llocs emblemàtics com l' Ermita, el campanar, la Torre del Moro, el portal, els rentadors, la pallissa de ca l'Ambròs , les cabanes de pedra seca , la Font del Lluiset i el Castell de Rocamora de la mà dels dibuixos d'Adolf Iglesies, ens apropen la història i la tradició d'un poble i la seva gent.

 
 

 

Més informació : Web de Vives Ambròs

 

 

Direcció:

C/ Major, 39 Montferri (Tarragona)

Responsabilitats Socials:
  • Implicació amb el Territori
  • Artesanal
  • Tradició
  • Respecta el Medi Ambient
contacta
CONTINGUT RELACIONAT
TerritoriAlt Camp
DenominacióCava