Estàs a : Inici » Allotjaments » Mas de Serra
Mas de Serra
Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra Mas de Serra

Mas de Serra

Descripció:

El Mas de Serra és una masia del segle XII , rehabilitada per a la pràctica de l'agroturisme .

 

Els propietaris de la casa , Joan i Àngels, dedicats des de fa uns 25 anys al cultiu de l' avellaner , oliveres i productes diversos d'horta , ofereixen un tracte familiar , amb menjars casolans i de producció pròpia , oferint així menjars de temporada de primera qualitat , com les " calçotades " durant els mesos de gener a març .

 

La seva situació al camp de Tarragona i en el terme municipal de Vilallonga del Camp a prop de l'ermita de Paret - Delgada , entre mar i muntanya és ideal per a aquest tipus de turisme .

 

Prop de la masia podeu visitar llocs lúdics com Port Aventura ( 20 km). Tarragona ( 20 km). Muntanyes ( 25 km). Montblanc ( 25 km). Centre d'hípica ( 8 Km ) . Platges de Salou i Cambrils ( 25 km). Monestirs de Santes Creus i Poblet ( 30 km). Priorat ( 40 km). El Delta de l' Ebre ( 80 km ) .

 

La capacitat de la masia és de 14 places , dividides en 4 habitacions (dues triples i dues quàdruples ) totes elles amb TV , bany i calefacció .

 

 

 

Més informació : Web de Mas de Serra

 

 

 

 

Direccion:

Terme de la Font Ctra. TV-7223 Vilallonga del Camp (Tarragona)

contacta